• T. 0523-273838

Geopend voor afhaal wo t/m zo 17.00 - 20.00 uur

Vacatures

Welkom bij de Troubadour!

We heten je van harte welkom bij Grand Café – Restaurant de Troubadour. Onze deuren zijn 5 dagen in de week (wo-zo) geopend voor degenen die kunnen genieten van voortreffelijk eten en heerlijke drankjes. We zijn gevestigd op de mooiste plek van Hardenberg: pal aan de Rivier de vecht, aan het einde van de winkelstraat. Je kunt bij ons dan ook direct aan het water genieten van het mooie uitzicht!

Bij de Troubadour hebben we een zeer uitgebreide menukaart. Je kunt bij ons dan ook genieten van zowel een diner, borrel (met een uitgebreide bier-, wijn- en cocktailkaart) of een high arrangement. We serveren de lekkerste stukken vlees, vis, vegetarische- en weekgerechten. Liever wat kleine hapjes proeven? Onze diverse kleine hapjes van de biteskaart zijn hiervoor uitstekend geschikt. Een Grand Café – restaurant in Hardenberg met alles erop en eraan: dát is de Troubadour.

Kom het zelf ervaren! Wij zijn per september geopend van woensdag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur.
Alvast een plekje reserveren? Dit kan telefonisch via 0523-273838.De Troubadour Hardenberg