December is dé maand om te vieren met vrienden, collega’s of familie! Vanaf half november is de gehele Troubadour in kerstsferen en is het bij uitstek de locatie voor een kerstborrel, luxe aangekleed buffet of andere gelegenheid.

KERSTBORRELS
Met het gehele personeel het einde van het jaar goed afsluiten? Dit kan in stijl bij de Troubadour! Met een privé bovenverdieping en afsluitbare ruimte kun je met tot wel 120 personen genieten van een hapje of drankje, helemaal naar wens samen te stellen.

 

LUXE BUFFETTEN
Ook voor diverse diners en buffetten kunt u terecht bij de Troubadour. Compleet verzorgde arrangementen met heerlijke hapjes of een uitgebreid tapasbuffet. Ieder buffet is geheel naar wens samen te stellen en wordt met veel zorg bereid door ons keukenteam.

 

SHARING DINNER
Graag een keer een andere beleving meemaken dan een standaard buffet? We bieden ook de mogelijkheid tot een ‘sharing dinner’, waarbij verschillende kleine voor-, hoofd- en nagerechten niet in buffetvorm worden gepresenteerd, maar op tafel op grote schalen worden geserveerd. Zo kunt u met een grote groep genieten van alle lekkere gerechtjes. Een unieke beleving! De reserveringen stromen al binnen, dus wil je verzekerd zijn van een datum? Bel dan snel naar 0523-273838 of mail naar info@troubadour-hardenberg.nl voor de mogelijkheden!