BASISBUFFET

  • BROOD & DIPS
  • SALLANDSE VLEESSALADE
  • SALLANDSE AARDAPPELSALADE
  • GEBAKKEN AARDAPPELEN MET UITGEBAKKEN SPEKJES
  • VERSE FRIET

€ 14,50 P.P

VERGADERARRANGEMENT

  • ZAALHUUR
  • GEBRUIK TV SCHERM
  • MICROFOON
  • FLIPOVER
  • DRAADLOOS INTERNET

€ 75 PER 4 UUR

FEESTARRANGEMENT

  • BORRELPLANK
  • BITTERBALLEN
  • BITTERGARNITUUR
  • NOOTJES
  • KAASSTENGELS
  • NACHOS

€ VARIABEL

ARRANGEMENTEN & UITBREIDINGEN

STANDAARDBUFFET:

– BROOD & DIPS
– SALLANDSE VLEESSALAD
– SALLANDSE AARDAPPELSALADE
– VERSE FRIET
– GEBAKKEN AARDAPPELEN MET UITGEBAKKEN SPEKJES

€14,50 P.P

uit te breiden met:

VOORGERECHTEN

– TOMAAT -OF MOSTERDSOEP +€2.5
– CARPACCIO +€4
– HAM & MELOEN +€4

HOOFDGERECHTEN

– SPARERIBS +€2.5
– GEHAKTBALLETJES +€2.5
– VARKENSHAAS IN ROOMSAUS +€2.5
– KIPVLEUGELS +€2.5
– SCHNITZEL +€2.5
– KIPSPIESJES IN SATÉSAUS +€2.5

VEGETARISCH

– RISOTTO +€2.5
– PASTA SALADE +€2.5
– WARME SEIZOENSGROENTEN +€2.5

LUXE HOOFDGERECHTEN

– GEBAKKEN ZALM +€4
– GAMBA’S +€4
– SCHOLFILET IN WITTE WIJNSAUS +€4
– BIEFSTUKPUNTJES +€4
– HUISGEMAAKTE LASAGNE (BOLOGNESE OF VEGETARISCH) +€4

DESSERTBUFFET
DIVERSE NAGERECHTEN MET ONDER ANDERE:

– HUISGEMAAKTE IJSTAART
– SLAGROOM
– CRÈME BRULÉE
– ARRETJESCAKE

€6.9 P.P