BASISBUFFET
- BROOD & DIPS
- SALLANDSE VLEESSALADE
- SALLANDSE AARDAPPELSALADE
- GEBAKKEN AARDAPPELEN MET UITGEBAKKEN SPEKJES
- VERSE FRIET
€ 14,50 P.P
VERGADERARRANGEMENT
- ZAALHUUR
- GEBRUIK TV SCHERM
- MICROFOON
- FLIPOVER
- DRAADLOOS INTERNET
€ 75 PER 4 UUR
FEESTARRANGEMENT
- BORRELPLANK
- BITTERBALLEN
- BITTERGARNITUUR
- NOOTJES
- KAASSTENGELS
- NACHOS
€ VARIABEL
ARRANGEMENTEN & UITBREIDINGEN
STANDAARDBUFFET:
– BROOD & DIPS
– SALLANDSE VLEESSALAD
– SALLANDSE AARDAPPELSALADE
– VERSE FRIET
– GEBAKKEN AARDAPPELEN MET UITGEBAKKEN SPEKJES
€14,50 P.P
uit te breiden met:
VOORGERECHTEN
– TOMAAT -OF MOSTERDSOEP +€2.5
– CARPACCIO +€4
– HAM & MELOEN +€4
HOOFDGERECHTEN
– SPARERIBS +€2.5
– GEHAKTBALLETJES +€2.5
– VARKENSHAAS IN ROOMSAUS +€2.5
– KIPVLEUGELS +€2.5
– SCHNITZEL +€2.5
– KIPSPIESJES IN SATÉSAUS +€2.5
VEGETARISCH
– RISOTTO +€2.5
– PASTA SALADE +€2.5
– WARME SEIZOENSGROENTEN +€2.5
LUXE HOOFDGERECHTEN
– GEBAKKEN ZALM +€4
– GAMBA’S +€4
– SCHOLFILET IN WITTE WIJNSAUS +€4
– BIEFSTUKPUNTJES +€4
– HUISGEMAAKTE LASAGNE (BOLOGNESE OF VEGETARISCH) +€4
DESSERTBUFFET
DIVERSE NAGERECHTEN MET ONDER ANDERE:
– HUISGEMAAKTE IJSTAART
– SLAGROOM
– CRÈME BRULÉE
– ARRETJESCAKE
€6.9 P.P


