• T. 0523-273838

Vacatures

Feesten

VOORLOPIG GEEN GROEPEN, FEESTEN, VERGADEREN OF ARRANGEMENTEN!


Wij zijn t/m augustus alléén geopend voor lunch, diner of borrels. U kunt (zoals voorheen) nog niet reserveren voor een feestje, grote groep, vergadering of andere arrangement. Ook onze 'high' arrangementen zijn voorlopig (nog) niet beschikbaar.
Wij zullen bericht doen op onze mediakanalen wanneer er weer meer mogelijk is. We verwachten dit vanaf najaar 2021 weer aan te kunnen bieden, mits de omstandigheden dit toelaten.


De reden hiervoor? Wij denken terug aan 3 jaar geleden, toen de Troubadour bij heropening na de brand van 2017 'overlopen' werd door publiek, en hierdoor fouten gemaakt werden in onze kwaliteit en service vanwege de grote drukte.
Hier hebben we van geleerd, en zullen dus de komende tijd stap voor stap onze diensten pas weer uitbreiden, zodra wij dit als team weer denken aan te kunnen op een veilige en kwalitatief goede wijze.
We hopen dat u ons weer even de tijd gunt om 'op stoom' te komen deze zomer, en volg vooral onze socials voor alle ontwikkelingen en nieuwe stappen!

Jubileum, familiefeest, vrijgezellen dag of bedrijfsfeest? Vier het in de Troubadour! Van de sfeervolle grote feestzaal tot het gezellige grand café of de meer intieme serre aan de waterkant, er is altijd een ruimte die past bij uw wensen.